خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«حضار قیام کنند» به صحنه می‌رود

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | جمعه، 31 خرداد 1398 - 01:05
نمایش «حضار قیام کنند» به کارگردانی امیرحسین مدنی از امروز پنجشنبه ۳۰ خرداد در تماشاخانه جمشید مشایخی اجرا می‌شود.
عنوان،نمايش،نقوي،خسروجردي،حضار،مهتاب،پگاه،ابوالفضل

به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایش «حضار قیام کنند» به نویسندگی مهتاب پویامنش و طراحی و کارگردانی امیرحسین مدنی از پنجشنبه ۳۰ خرداد تا ۱۵ تیر در محل تماشاخانه جمشید مشایخی در ساعت ۲۱ و به مدت ۶۵ دقیقه روی صحنه می‌رود.
محسن مسعودی، ابوالفضل خسروجردی، پگاه نقوی، محمد طاهری، مهتاب پویامنش و پویا فیاضی بازیگران نمایش هستند.
پگاه نقوی دستیار کارگردان «حضار قیام کنند» است و محسن عامل به عنوان طراح گرافیک و تیزر، ابوالفضل خسروجردی به‌ عنوان طراح گریم و آهنگساز، مینا قانع به‌ عنوان عکاس، الهه دلداده به‌ عنوان عکاس پوستر و حدیثه مقدم به‌ عنوان روابط عمومی از دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.
در خلاصه این نمایش آمده: «دادگاهی برای رسیدگی به اتهاماتی نامشخص تشکیل شده است.
دادگاه با احضار شاهدان سعی می‌کند از ماهیت جنایتی که رخ داده مطلع شود اما روند برگزاری دادگاه به تدریج به دلیل اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای که رخ می‌دهد، تغییر کرده و از روال همیشگی خود خارج می‌شود ….»
انتهای پیام/