خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: اوضاع در لیبی به شدت وخیم است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 01 شهریور 1403 - 10:00
یک مقام ارشد سازمان ملل در لیبی به شورای امنیت گفت که وضعیت اخیر در این کشور، تلاش‌ها برای یک راه حل سیاسی از طریق مذاکره را پیچیده کرده است.
ليبي،سياسي،الكبير،تشديد،امنيتي،كشور

استفانی کوری گفت: طی دو ماه گذشته، وضعیت لیبی به سرعت از نظر ثبات سیاسی، اقتصادی و امنیتی بدتر شده است.
اقدامات یکجانبه بازیگران سیاسی، نظامی و امنیتی لیبی باعث افزایش تنش، شکاف‌های نهادی و سیاسی بیشتر برای دستیابی به راه‌حل مذاکره شده است.»
طاهر السنی سفیر لیبی نیز به نوبه خود به شورا‌ی امنیت گفت: «تنها راه حل ممکن برای لیبی شامل پایان دادن به اختلافات و رفع بی ثباتی نهاد‌ها از طریق انتخابات آزاد، شفاف و فراگیر است.»
رویداد‌های اخیر که احتمالاً به تشدید تنش‌ها در این کشور منجر می‌شود، باعث برکناری مختل‌شده صادق الکبیر، رئیس بانک مرکزی لیبی شد.
شاخه‌ای از قوه مجریه در یکی از دولت‌های رقیب به دنبال جایگزینی الکبیر است، اما این به عنوان حرکت غیرقانونی مورد بحث قرار گرفته است.
با سرنگونی و کشته شدن معمر قذافی، رئیس‌جمهور سابق لیبی، شورش تحت حمایت ناتو در این کشور تشدید شده است.
مترجم: اعظم پورکند