خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب‌الله یک تانک و سه پایگاه اسرائیلی را در محور شمال هدف قرار داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 19:58
حزب‌الله لبنان اعلام کرد، یک تانک مرکاوای اسرائیلی را در پایگاه العباسیه با موشک هدایت‌شونده هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به دشمن وارد کرده است.
پايگاه،هدف،قرار،منبع

حزب‌الله لبنان امروز (چهارشنبه، ۳۱ مرداد) همچنین پایگاه اسرائیلی رامیم را با موشک‌های کاتیوشا هدف قرار داد.
نظامیان رژیم اشغالگر در پایگاه مسکاف‌عام هم هدف حمله موشکی حزب‌الله قرار گرفتند و تلفات قطعی به آنها وارد شد.
حزب‌الله لبنان پایگاه المالکیه را هم هدف حمله راکتی قرار داد.
پایگاه خبری عبری‌زبان «حدشوت بزمان» اعلام کرد، یک پهپاد انتحاری حزب‌الله به پایگاه نظامی در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرده است بدون این‌که آژیر خطر در این منطقه به صدا دربیاید.
منبع مذکور اشاره کرد، بخش سانسور نظامی ارتش رژیم صهیونیستی اجازه انتشار جزئیات مربوط به این حادثه را نداده است.
منبع: ایسنا