خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۴۷۰ مالخر/۱۳۹۵ قلم کالای سرقتی کشف شد

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 15:29
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اجرای طرح مبارزه با مالخران و صنوف متخلف در سراسر کشور گفت: ۴۷۰ مالخر دستگیر و حدود هزار و ۳۹۵ قلم کالای سرقتی کشف شد.
مالخران،سرقت،طرح،مبارزه،پليس،اجراي،ايجاد،صنوف،اكبري

به گزارش مشرق، سرهنگ محمدرضا اکبری روز چهارشنبه اظهار داشت: وقوع جرم سرقت و عدم برخورد جدی با مداخله کنندگان در خرید و فروش اموال سرقتی، فرصتی را برای خریداران و فروشندگان آن در صنوف مختلف ایجاد کرده است تا با خرید و فروش عین اموال و یا اوراق کردن و قطعه فروشی آن امنیت کشور را برهم زنند.
وی افزود: برهمین اساس اجرای دومین مرحله از طرح مقابله با مالخران و صنوف متخلف به طور همزمان در استان‌های هدف به مدت سه روز در اواسط مرداد امسال اجرا شد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا اضافه کرد: با اجرای این طرح و تلاش شبانه‌روزی کارآگاهان بیش از ۴۷۰ نفر مالخر دستگیر شدند که حدود ۳۳۳ نفر از این تعداد، ساربقه دار و مابقی فاقد سابقه بودند.
وی با بیان اینکه مبارزه با سارقان و مالخران، کاهش وکنترل نسبی وقوع جرم و افزایش کشف از جمله اهداف این طرح بود، خاطرنشان کرد: طبق گزارش‌های این طرح، حدود یک هزار و ۳۹۵ قلم فقره سرقت کشف و از ۹۵۷ واحد صنفی بازدید شد که به تعداد ۱۸۰ واحد اخطار به پلمب صادر شد.
سرهنگ اکبری با اشاره به ارتقای امنیت اجتماعی و ایجاد آرامش روانی در سطح جامعه، گفت: برخورد قاطع، هوشیارانه و همه‌جانبه با مالخران که موجب ناامنی اقتصادی و ایجاد انگیزه برای سارقان هستند، ضروری است.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: یکی از عمده اقداماتی که همواره این پلیس در جهت کنترل مالخران پیش رو قرار داده، اجرای طرح‌های عملیاتی مقطعی است که استمرار و پیگیری آن در بلند مدت نتایج ملموس و قابل قبولی را در پی خواهد داشت.