خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1500 نفر به ظرفیت اقامتی استان سمنان اضافه می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 15:13
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان، گفت: با افتتاح پروژه های اقامتی در استان یک هزار و 490 نفر به ظرفیت اقامتی استان سمنان اضافه می شود.
تاريخي،گردشگري،فرهنگي،سمنان،مرمت،خبر،استان،پايگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بهمن اخلاقی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت انجام شد، اظهار داشت: در حال حاضر 33 پروژه گردشگری در حال ساخت است و با اجرای این پروژه‌ها فرصت شغلی برای یک‌هزار و 500 نفر فقط راهم می‌شود.
وی با اشاره به فعالیت‌های متعدد این اداره کل، افزود: سال گذشته 22 بافت و محوطه تاریخی مرمت و احیا شد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان از فعالیت دو پایگاه مهم تاریخی در این استان خبر داد و گفت: پایگاه تاریخی سمنان و پایگاه بسطام و خرقان به صورت مجزا اقدامات مرمت و ساماندهی بافت‌های تاریخی را انجام می‌دهند.
اخلاقی خاطرنشان کرد: معاونت میراث در بخش‌های مختلف ساماندهی و مرمت اشیا، فرهنگی و تاریخی اقدامات مطلوبی انجام داده است و در این راستا 80 شی فرهنگی و 660 شی تاریخی در سطح موزه مرمت شد.
وی از ثبت ملی 18 مورد آثار فرهنگی و تاریخی در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: همچنین سال گذشته 6 کاروانسرای استان ثبت شد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان از واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: در هفته دولت، هشت پروژه در حوزه تأسیسات گردشگری امسال افتتاح می‌شود.
اخلاقی عنوان کرد: امسال 6 پروژه بوم‌گردی و دو واحد پذیرایی بین راهی به بهره‌برداری می‌رسد.
وی از اخذ 16 مورد موافقت اصولی برای ایجاد تأسیسات گردشگری خبر داد و تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها پیش‌بینی اشتغال برای 341 نفر فراهم می‌شود.
انتهای پیام/361/