میانگین سنی زائران پاکستانی واژگونی اتوبوس ۲۵ تا ۴۰ سال است
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 12:59
یزد- مدیرکل مدیریت بحران استان یزد گفت: میانگین سنی زائران پاکستانی حادثه واژگونی اتوبوس در جاده دهشیر تفت، بین ۲۵ تا ۴۰ سال است.

محمدعلی ملکزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از ۲۳ مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس زائران اربعین پاکستانی در جاده دهشیر تفت، هفت نفر مرخص شدند و ۱۱ نفر در بخش تخصصی، دو نفر در اورژانس و سه نفر نیز به دلیل وخامت حال در ICU بستری هستند.
وی ادامه داد: از ۲۸ متوفای این حادثه، ۱۱ نفر زن و ۱۷ نفر مرد بودند و متوفیان برای بررسی علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شدند.
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد، میانگین سنی زائران پاکستانی حادثه واژگونی اتوبوس را ۲۵ تا ۴۰ سال بیان کرد و گفت" مسنترین فرد در این حادثه ۷۴ سال و جوانترین هم ۱۷ سال سن دارند.
اتوبوس زائران پاکستانی که برای مراسم اربعین از این کشور به قصد عراق در حرکت بودند سهشنبه شب در دهستان دهشیر تفت دچار واژگونی شد.
۵۱ نفر سرنشین این اتوبوس بودند.