جشنواره ملی قصه گویی کتابخانه ها در ساری پایان یافت
ساری - برگزیدگان اولین جشنواره ملی قصه گویی کتابخانه های کشور در ساری معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره ملی قصه گویی کتابخانه های کشور شامگاه پنجشنبه با معرفی برگزیدگان به کار خود در ساری پایان داد و در این آئین، بر اساس آرای داوران، چهار نفر به عنوان برگزیده وسه نفر به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
خدیجه جولایی و طوبی شیرکانی از بوشهر، پرشنگ سنگین آبادی از کردستان و سعیده عزیزی از فارس برگزیده جشنواره شدند و از سمیه اصحاب صحف از یزد، مصطفی جعفری جوزائی از اصفهان و اکرم فتحی از مازندران نیز تقدیر شد.
همچنین از کتابداران مناطق سیل زده حاضر در مرحله نهایی جشنواره که در طول این مدت با وجود همه سختیها خود را برای یک اجرای خوب در مرحله نهایی آماده کردند، تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است نهاد کتابخانه های عمومی از نرگس جعفری، ملک چیذری، غلامعلی کیومرثی و حمیدرضا شاه آبادی به عنوان داوران جشنواره قدردانی کرد.
نخستین جشنواره ملی قصه گویی نهاد کتابخانه های عمومی از آذرماه ۹۷ در ۳ محور کلی «موضوع آزاد، دینی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس با درونمایه آموزشی، تربیتی»، «ادبیات عامه (فولکلور)، شاهنامه» و «قصه گویی با گویش محلی» آغاز شد و رقابتهای مقدماتی در ۸ منطقه در سطح کشور برگزار گردید که ۵۶ کتابدار به مرحله نهایی راه یافتند و در این مرحله از ۲۷ تا ۳۰ خرداد به میزبانی مازندران در ساری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
آرزو ولیپور، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی قصه گویی در ساری، اظهار داشت: میزبانی از حدود ۵۶ کتابدار قصه گو از جای جای کشور، آن هم برای جشنوارهای با موضوع قصه گویی برای ما بسیار شوق انگیز بوده است.
وی افزود: کتابداران کتابخانه های عمومی در مازندران ثابت کردهاند که نهاد کتابخانه های عمومی مجموعهای پویا، هوشمند، طراح و دارای اهداف بزرگ و متعالی است و برای ترویج کتابخوانی عزم خود را جزم کرده است.
ولیپور نکته مهم در برنامههای نهاد را کتابخوانی برای همه افراد جامعه در همه سنین دانست و گفت: کتابداران سعی میکنند به جامعه این نکته را القا کنند که هر کس در هر رشته تحصیلی با هر میزان از سطح تحصیلی، به مطالعه آزاد و خوانش کتابهای موضوعی مختلف نیازمند هستند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی ادامه داد: انسانهایی که فراتر از رشته تحصیلی خودشان مطالعه دارند و به اصطلاح کتاب خوان هستند، انسانهای جامع نگرتر، ژرف اندیش تر و موفق تری هستند و در روابط اجتماعی بسیار بهتر ظاهر میشوند و چنین شخصیتهایی را باید از کودکی تربیت کرد.