خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آقایی پور به تمرینات بازگشت/ تصمیم سپاهان برای یزدانی

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 10:24
مهاجم مصدوم تیم فوتبال سپاهان در آستانه دیدار با خیبرخرم آباد به تمرینات این تیم بازگشت.
سپاهان،بازي،بازيكن،ژوزه،آقايي،تمرين،پور

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال سپاهان در هفته اول رقابت‌های لیگ برتر رو در روی چادرملو قرار گرفت که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود شاگردان «ژوزه مورایس» به پایان رسید تا زردپوشان گام اول را محکم بردارند.
جواد آقایی پور مهاجم جدید و جوان سپاهان در این بازی از دقیقه ۶۵ وارد زمین شد و در دقیقه ۷۵ به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش تا پایان بازی نشد.
در همین حال این بازیکن روز گذشته سه شنبه ۳۰ مرداد در تمرین سپاهان حاضر شد و در کنار سایر هم تیمی‌های خود به تمرین پرداخت.
بازی کردن یا نکردن این بازیکن به تصمیم «ژوزه مورایس» بستگی دارد اما به احتمال زیاد اگر هم آقایی پور در بازی با خیبرخرم آباد در هفته دوم به میدان رود به عنوان بازیکن تعویضی خواهد بود.
نکته دیگر در مورد سپاهان اینکه سیاوش یزدانی همچنان به دلیل بی انضباطی اجازه حضور در تمرینات را ندارد و مدیران باشگاه به دنبال راهکاری هستند تا موضوع این بازیکن با مورایس را به حل و فصل برسانند.
دیدار تیم‌های سپاهان و خیبر روز جمعه دو شهریور در ورزشگاه تختی خرم آباد برگزار خواهد شد.