خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب دو واحد صنفی متخلف در شهربابک

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 مرداد 1403 - 10:01
کرمان- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهربابک از پلمب دو واحد صنفی متخلف با مدیریت اتباع بیگانه خبر داد.
اتباع،بيگانه،راستاي،حقوق،عامه

به گزارش خبرگزاری مهر، افشین طبخی صبح چهارشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهارکرد: در راستای حفظ حقوق عامه به صورت سر زده بازدیدهایی از صنوف مختلف انجام می‌شود.
وی افزود: این بازدیدها در راستای بررسی مسائل بهداشتی و به کارگیری اتباع غیر مجاز است.
طبخی با اشاره به اینکه اجرای قانون، دفاع از حقوق مردم است؛ بیان کرد: به کارگیری اتباع بیگانه بدون پروانه اقامت و اشتغال، باتوجه به مسائل امنیتی و بهداشتی ممنوع و جرم است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهربابک تاکید کرد: در راستای حفظ حقوق عامه و همچنین غیرقانونی بودن فعالیت اتباع بیگانه فاقد مجوز، پس از بازدید از چندین واحد صنفی، دو واحد صنفی متخلف که مدیریت آنها صرفاً با اتباع بیگانه بود پلمب شد.