خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان: اوکراین غرامت انفجار «نورد استریم» را بپردازد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 30 مرداد 1403 - 16:58
یک نماینده پارلمان آلمان خواستار پرداخت غرامت از سوی اوکراین به دلیل انفجار خطوط لوله گازی نورد استریم شد.
استريم،نورد،خطوط،لوله،اوكراين،آلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «آلیس وایدل» نماینده پارلمان آلمان می گوید خسارت ناشی از انفجار خطوط لوله گازی نورد استریم روسیه بر عهده اوکراین است.
این نماینده پارلمان آلمان در پیامی در شبکه ایکس اعلام کرد که اوکراین باید خسارت وارد شده به اقتصاد آلمان پس از تخریب خطوط لوله نورد استریم را بپردازد.
یک رسانه آلمانی هم اخیراً گزارش داد که دادستانی برلین در ماه ژوئن حکم بازداشت یک تبعه اوکراین را در ارتباط با تخریب خطوط لوله نورد استریم صادر کرد.
گفته می شود که این فرد با همکاری تیمی از خرابکاران، یک قایق تفریحی در لهستان اجاره کرده، به مکانی در دریای بالتیک در نزدیکی جزیره بورنهولم دانمارک رفته و مواد منفجره را در خطوط لوله نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ کار گذاشته است.
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال بعداً به نقل از منابعی مدعی شد که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ابتدا طرح خرابکاری در خطوط لوله گازی روسیه را تایید کرده است.