خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۲۰۰۰ واحد مسکونی در گلستان به بهره برداری خواهد رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 مرداد 1403 - 13:41
گرگان- مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان گفت: در هفته دولت امسال دو هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی در شهرها و روستاهای استان به بهره برداری خواهد رسید.
استان،واحد،گلستان،مسكوني،شهر

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر سه شنبه در سومین قرارگاه خبری شهید همدانی ویژه هفته دولت اظهار کرد: در بحث نهضت ملی مسکن بالغ بر ۶ هزار و ۳۳۲ متقاضی مسکونی در شهرهای استان به ویژه گرگان و گنبد وجود دارد که بخشی از آن اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه امروز روستاهای استان گلستان به کارگاه‌های ساخت مسکن تبدیل شده است، افزود: تسهیلات پرداختی برای واحدهای مسکونی در گلستان از ۵۰ میلیون تومان به ۳۵۰ میلیون رسیده است و ما در این مدت شاهد سه تا چهار برابری تسهیلات بودیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان گفت: طی این سه سال ساخت ۷۰ هزار واحد مسکونی از تعهدهای راه و شهرسازی استان بود که ۵۷ هزار و ۸۰۰ واحد ساختمانی پروانه ساختمانی دریافت کردند و ۴۰ هزار واحد وارد عملیات اجرایی شدند.
وی یادآور شد: طی سه سال گذشته به مناسبت‌های مختلف تعداد هفت هزار و ۲۰۰ واحد در استان افتتاح و ۱۰ هزار واحد به مرحله بهره برداری رسید.
حسینی اظهار کرد: در هفته دولت امسال دو هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی در شهرها و روستاهای استان به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه در استان گلستان ۳۶ شهر وجود دارد، افزود: برای ۲۴ شهر استان طرح جامعه و برای ۲۲ شهر طرح تفصیلی و ۱۱ شهر با طرح هادی مدیریت می‌شود.