خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساماندهی معلمان و نیروی انسانی در مناطق عشایری لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 مرداد 1403 - 12:30
خرم‌آباد - سرپرست اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان از ساماندهی معلمان و نیروی انسانی در مناطق عشایری این استان خبر داد.
مدارس،مناطق،بازديد،استان،عشايري

به گزارش خبرگزاری مهر، یونس بهاروند در شورای معاونین آموزش‌وپرورش لرستان با بیان اینکه از اول شهریور مدارس مناطق و شهرستان‌های استان بازدید می‌شوند، اظهار داشت: در مانور ستاد پروژه مهر کارشناسان و بازرسان اداره کل قبل از بازدید در جلسات توجیهی شرکت کرده و سپس به‌منظور بررسی وضعیت مدارس به مناطق و شهرستان‌های استان اعزام می‌شوند.
وی افزود: این بازرسان با داشتن چک‌لیست‌هایی از الزامات و مواردی که مدارس باید در هنگام آغاز سال تحصیلی رعایت کنند، مدارس را مورد بازدید قرار می‌دهند که از جمله این موارد ثبت‌نام، کلاس‌بندی و تراکم دانش‌آموزی، ساماندهی نیروی انسانی، فضا و تجهیزات مدارس، امکانات بهداشتی و … است که در صورت مشکل دراسرع‌وقت برای برطرف‌کردن مشکلات تلاش می‌شود.
سرپرست اداره کل آموزش‌وپرورش لرستان، به ساماندهی نیروی انسانی در مناطق عشایری استان اشاره کرد و بیان داشت: کسانی که برای خدمت در مناطق عشایری استخدام شده‌اند باتوجه‌به نیازسنجی در همین مناطق مشغول به کار می‌شوند و نباید در همین سال اول خدمت به دنبال جابه‌جایی و انتقال باشند.