تجهیز 70هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری به آبیاری نوین
معاون دفتر توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بیش از 70 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه های نوین آبیاری و شبکه های آبیاری مجهز شده که عدد بسیار خوبی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، جبار عزیزبیگی در جلسه با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیل بالا در خاک و آب و زیر ساختهای بخش کشاورزی است، از طرفی نیروهای متخصص و مجرب و جوان در مجموعه مدیریت آب و خاک استان به این قابلیتها افزوده است.
وی افزود: اگر چه از سال 97 به مشکلات اقتصادی در کشور از جمله افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه اجرای طرحها که چالش بزرگی را در مسیر اجرای پروژههای زیربنایی در بخش ایجاد آب و خاک ایجاد کرد اما همکاران متخصص و متعهد ما توانستند با استفاده از مشارکتهای مردمی و جلب سرمایهگذار در این بخش، اقدامات خوبی انجام بدهند و یک سری از شبکههای پایاب، ایستگاههای پمپاژ و انتقال آب کشاورزی را عملیاتی کنند.
عزیزبیگی با تقدیر از مدیریت ارشد استان و سازمان جهاد کشاورزی استان که اعتبارات خوبی از محل منابع استانی را به بخش آب و خاک تزریق کردند، مطرح کرد: آثار این توجه ویژه در به ثمر رسیدن پروژههای آب و خاک استان چهارمحال و بختیاری محسوس است و ما هم در سطح ملی تا جایی که واقعا در توان باشد از این اقدامات حمایت خواهیم کرد.
معاون دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با برشمردن ظرفیتهای بالقوه استان در بخش آب و خاک، عنوان کرد: با توجه به 251 هزار هکتار اراضی کشاورزی مرغوب و و پتانسیل منابع آبی خوب و 122 هزار هکتار اراضی آبی در این استان، استان چهارمحال و بختیاری دارای آیندهای درخشان است.
عزیزبیگی با اظهار خشنودی از تجهیز بیش از 70 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سامانههای نوین آبیاری و شبکههای آبیاری، گفت: در بخش انتقال آب به اراضی کشاورزی و ترمیم و مرمت و احداث کانالهای آبیاری و احداث جادههای بین مزارع، فعالیتهای خیلی خوب در استان صورت گرفته است، اما باز هم مطلوب ما نیست و باید بیشتر تلاش بشود تا این سیر زیرساخت ها تکمیل شود تا بتوان از منابع آب و خاک بهره لازم رو برد.
وی با تقدیر از مجموعه سازمان جهاد کشاورزی استان که توانسته است مشارکت بخش خصوصی را برای تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای آب و خاک فراهم آورد، فرهنگ بالای کشاورزان استان در تعامل با بخش خصوصی را ستود و گفت: اولویت معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی این است که زیرساختهای بخش آب و خاک استان به اتمام برسند، پروژههای نیمه تمام اولویت هستند که هر چه سریعتر با تزریق اعتبار و مشارکت مردم به بهرهبرداری برسند.
معاون دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در همین راستا 80 میلیارد ریال از اعتبارات متمرکز دفتر شبکهها به تشکیل شبکههای آبیاری استان اختصاص یافت.
انتهای پیام/7540/.