خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارشی از حال و هوای زائرین امیرالمومنین (ع) در خانه پدری

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 مرداد 1403 - 16:52
آرام آرام به اربعین نزدیک می شویم و خیل عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) این روزها از مرزهای کشورمان خود را به عراق می رسانند.
آرام،زائران،شوق،كربلا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرام آرام به اربعین نزدیک می‌شویم و خیل عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) این روزها از ‌مرزهای کشورمان خود را به عراق می‌رسانند؛ شوق وصال در زائران به گونه‌ای است که دست از پا نمی‌شناسند و برای رسیدن به کربلا لحظه شماری می‌کنند؛ به طوری که افرادی مسافت‌های طولانی را از شهرهای خود می‌پیمایند که به مقصد برسند و دلشان آرام بگیرد.
در میان زائران افرادی با مشکلات جسمی و افراد مسنی مشاهده می‌شود که با شوق بسیار و بدون احساس خستگی به راه خود ادامه می‌دهند به طوری که به نظر می‌رسد پای دل پیرمرد عصا به دست از پای جسمش پیشی گرفته و او را بی وقفه به سمت کربلا می‌کشاند.
.
انتهای پیام/