خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیامک‌هایی که گوشی شما را هک می‌کند

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 28 مرداد 1403 - 10:57
به تازگی پیامکی از سوی برخی سودجویان با عنوان «ابلاغیه الکترونیکی علیه شما ثبت شد» به برخی مشترکان ارسال شده است که باید مراقب این پیامک‌های جعلی باشید.
ارسال،پليس،سامانه،لينك،كلاهبرداري،شهروندان،رابطه،رئيس،ثنا

به گزارش مشرق، به تازگی پیامکی از سوی برخی سودجویان با عنوان «ابلاغیه الکترونیکی علیه شما ثبت شد» به برخی مشترکان ارسال شده است.
این پیامک شامل لینکی است که حاوی یک بدافزار است که گوشی شما را آلوده می‌کند.
پیشتر پیامک‌هایی با محتوای مشابه توسط سودجویان به منظور کلاهبرداری یا جاسوسی با عناوین مختلف به مشترکان ارسال می‌شد.
پلیس فتا در این رابطه میگوید: پیامک اصلی سامانه ثنا با سرشماره ADLIRAN ارسال شده و فاقد لینک است همچنین برای مشاهده ابلاغ الکترونیک قضایی، نیازی به پرداخت وجه نیست.
سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در این رابطه اظهار داشت: در فرآیند سامانه ابلاغ الکترونیک و اطلاع رسانی‌های قضائی کلیه درگاه‌های دسترسی به سامانه‌های رسمی این دستگاه صرفاً از طریق پایگاه adliran.ir و سرشماره پیامک ADLIRAN هستند.
همچنین سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در این رابطه گفت: در این ترفند با عنوان سامانه «ثنا»، عده‌ای از مجرمان سایبری با طراحی و ارسال پیامک حاوی یک لینک آلوده به بدافزار فیشینگ، کاربران را ترغیب به ورود به سامانه و مشاهده ابلاغیه خود کرده در ازای واریز وجوه اندک، در نهایت از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه مهمترین عامل پیشگیری از این نوع کلاهبرداری، افزایش آگاهی در این خصوص است به شهروندان توصیه کرد: به پیامک‌های ناشناس که دارای لینک هستند توجه نکرده و دقت داشته باشید که هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی از جمله قوه قضائیه با شماره‌های شخصی برای شما پیامک ارسال نمی‌کند، شهروندان همچنین می‌توانند هرگونه موضوع مشکوک و مشابه را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ مرکز فوریت‌های سایبری ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.