خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبعیض در ارائه خدمات رفاهی در ایالات متحده به روایت آمار

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 27 مرداد 1403 - 18:40
ارائه،رفاهي،نظرسنجي

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی امریکانا در مطلبی به موضوع تبعیض در ارائه خدمات رفاهی در ایالات متحده پرداخت :
بر اساس نظرسنجی جدید موسسه YouGov، بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند که دولت در ارائه خدمات رفاهی به گروه‌های مختلف اجتماعی در آمریکا یکسان عمل نمی‌کند و به برخی از گروه‌های کمتر و به برخی بیشتر خدمات ارائه می‌کند.
بر اساس این نظرسنجی دولت آمریکا به گروه‌هایی مثل کهنه سربازان، سالمندان، بی‌خانمان‌ها، افراد دارای مشکل سلامت روان و افراد معلول جسمی به میزان کافی خدمات رفاهی ارائه نمی‌کند.
در مقابل گروه‌هایی مثل مهاجران، سفیدپوستان آمریکایی، مجرمین محکوم شده، پناهندگان و گروه‌های LGBTQ خدمات بیشتری ارائه می‌کند.