خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نباید بافت‌های تاریخی را تخریب کنیم

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 30 خرداد 1398 - 15:30
نیشابور- مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: بافت های تاریخی به جای تخریب باید بازسازی شوند.
بازآفريني،شهري،تاريخي،فراهم،نكرديم،پژمان،نيشابور

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد پژمان ظهر پنجشنبه در همایش ملی بازآفرینی شهری در نیشابور اظهار کرد: امیدوارم فرصتی که فراهم شد برای نیشابور اثر بخش بوده و راهگشای اقدامات بعدی باشد.
وی افزود: ما در حقیقت ادبیات نوسازی، بهسازی را دو دهه بیشتر نیست که تجربه کرده ایم و در برنامه‌های توسعه کشور هم تاکید شده است که باید بافت‌های تاریخی بازسازی شود.
در برنامه توسعه پنجم قرار بود کل بافت‌های فرسوده و تاریخی بازآفرینی و شرایط برای بهبود زندگی فراهم شود اما با وجود آنکه تلاش‌های زیادی صورت گرفت اما ساز و کارها و ساختارهای این کار را فراهم نکردیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: در بازآفرینی نقش مردم را کم رنگ دیدیم و باید گفت موضوع بازآفرینی شهری موضوعی فرهنگی و اجتماعی است و ما به آن توجه‌ای نکردیم.
وی ابراز کرد: باید با ساختار متفاوت نقش مردم را در بازآفرینی شهری را بیشتر کرده و نارسایی‌ها را کاهش دهیم.
سکونتگاه غیر رسمی در هر شهری اقتضاهای خاص خود را داشته و مردم باید مشارکت کنند.
پژمان امروز در بافت‌های مختلف رویکردهایمان را تغییر داده ایم زیرا کسی نیست که از اصل و نسب خود فرار کند.
ما به پیشینه تاریخی خود افتخار می‌کنیم و باید بافت تاریخی که هویت اجتماعی پیشینه کشور است را حفاظت کنیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اذعان کرد: بافت‌های تاریخی را نباید تخریب کرده بلکه باید تلاش کنیم زندگی گذشته را امروز نیز تکرار کنیم.