خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای جایگاه ایران در جهان با سازمان ملی هوش مصنوعی

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 مرداد 1403 - 13:29
وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدوارم تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی که از ابتکارات دولت شهید رئیسی است ما را در رقابت‌های علمی نیز در سطح کشورهای جهان قرار دهد.
هوش،مصنوعي،المپياد،تيم،ايران،دانش،علمي

به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال درخشش تیم دانش آموزی المپیاد هوش مصنوعی ایران وزیر آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی ویراستی خود متنی را در این خصوص منتشر کرد.
رضا مراد صحرایی در صفحه ویراستی اش نوشت: تیم المپیاد هوش مصنوعی ایران در اولین دوره المپیاد جهانی هوش مصنوعی توانست مدال برنز تیمی این رقابت‌ها را کسب کند.
تیم ایران در یکی از سه مسأله دور علمی، در بین ۴۱ تیم شرکت‌کننده از ۳۳ کشور، بهترین راه‌حل را ارائه کرد که دقت آن نه تنها از سایر تیم‌ها، بلکه از طراحان سوال هم بهتر عمل کرد.
نخستین المپیاد جهانی هوش مصنوعی (IOAI ۲۰۲۴) از روز ۱۹ مرداد در بلغارستان آغاز شد.
ضمن تبریک؛ برای این عزیزان آرزوی توفیقات روز افزون را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
امیدوارم تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی که از ابتکارات دولت شهید رئیسی است ما را در این رقابت‌های علمی نیز در سطح کشورهای جهان قرار دهد.
آینده بسیار روشن و گام دوم انقلاب اسلامی با چنین دانش آموزانی استوار تر و مستحکم‌تر برداشته خواهد شد.