کاشت یک میلیارد درخت در کشور برای احیای فضای سبز
زنجان-ریبیس سازمان مدیریت بحران کشور، از کاشت یک میلیارد درخت خبر داد و گفت: در این راستا باید ۲۵۰ میلیون نهال در کشور کاشته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی صبح شنبه در آیین آغاز به کار آموزشهای طرح «سلام» مدیریت بحران که در زنجان برگزار شد، به اهمیت وجود فضای سبز در کشور اشاره کرد و افزود: فضای سبز نه تنها در ایران، بلکه در دنیا در حال کاهش بوده و اگر نتوانیم این روند را کنترل و مهار کنیم، بیتردید خسارات جبرانناپذیری را متحمل خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه دنیا در شرایط امروز با چالشهای متعددی دست به گریبان بوده و موضوعاتی چون فضای سبز، کاهش آب و نیز تغییر اقلیم از جمله این چالشهای به شمار میرود، اظهار کرد: یکی از اقدامات صورت گرفته در راستای احیای فضای سبز، کاشت یک میلیارد درخت در اواخر سال ۱۴۰۱ بود که با هدف توسعه منابعطبیعی و جنگلی انجام شد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: یکی از مخاطرات امروز را بروز رخدادهایی چون فرونشست، زلزله و سیل عنوان کرد و با یادآوری اینکه نرخ فرونشست زمین در ایران بین ۱۸ تا ۲۴ میلیمتر بوده است.
نامی افزود: یکی از دلایل این فرونشست، استفاده از منابعطبیعی بیش از از ۲۰ درصد است، این در حالی است که آمار حاکی از آن است که این استفاده از منابعطبیعی امروز در برخی مناطق تا ۷۵ درصد رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به اینکه آتشسوزی مراتع و جنگلها یکی دیگر از بحرانهایی است که هر سال با آن مواجه هستیم، عنوان کرد: در همین راستا امسال ۴۶۱ مورد آتشسوزی در مراتع و جنگلهای کشور اتفاق افتاده و بیشترین استانهای درگیر در این زمینه کرمانشاه، ایلام، لرستان و چهارمحال و بختیاری بوده است.