خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

10 هزار قطعه تمبر شهدای آزاده در کشور به چاپ می‌رسد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 مرداد 1403 - 10:12
دبیرکل کنگره کنگره ملی شهدای آزاده "غریب در اسارت" از چاپ 10 هزار قطعه تمبر شهدای آزاده در کشور خبر داد و گفت: این اقدام در راستای تجلیل مقام شهدای فریب در اسارت انجام می شود.
غريب،شهداي،آزاده،اسارت،همدان،شهيد،تسنيم،شهدا

محمد جواد زمردیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: یکی از سلسله برنامه‌های اجلاسیه‌های استانی شهدای غریب تکریم و تجلیل از خانواده های این عزیزان است که به همین منظور در اقدامی یکپارچه تصاویر شهیدان گردآوری، بازسازی و در قالب تمبر چاپ شد تا در کنار لوحی نفیس تقدیم خانواده‌های شهدا شود.
وی با اشاره به چاپ تصویر دو هزار شهید آزاده (غریب در اسارت) بیان کرد: با تاکید بر اینکه معرفی شهدای غریب ظرفیتی بی‌بدیل برای جریان‌سازی معنوی است و برای این حرکت فرهنگی که با استقبال خوب خانواده‌های شهدا و آزادگان روبه‌رو شده است، یکصد میلیارد ریال هزینه انجام می‌گیرد.
دبیرکل کنگره کنگره ملی شهدای آزاده "غریب در اسارت" از تقدیم تکه تمبرها در قالب آلبومی به محضر مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: معظم له فرموده‌اند شهدایی که در آن دوران پر مرارت جان‌باختند در شمار سرافرازترین شهدای دوران دفاع مقدس هستند.
به گزارش تسنیم، همدان 52 شهید آزاده احراز هویت شده دارد که شهید جلیل شادمانی، محمد نجفی، محمدعلی زنگنه، جعفر روشنایی، اسماعیل جعفری، اروجعلی شکری، احمد روستایی، نادر اسکندری، ترک حصاری، حسن نوروزی و غیره تعدادی از شهدای غریب در اسارت همدان هستند.
انتهای پیام/