بیش از ۵۰۵ هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی خریداری شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 27 مرداد 1403 - 10:06
خرمآباد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در مجموع تا کنون ۵۰۵ هزار و ۹۵۱ تن گندم از کشاورزان این استان خریداری شده است.

سید عماد شاهرخی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمار خرید گندم در این استان تا کنون، اظهار داشت: میزان خرید گندم از کشاورزان در شهرستان پلدختر ۳۲ هزار و ۵۳۲ تن، در رومشکان ۱۴۶ هزار و ۴۲ تن، کوهدشت ۱۰۱ هزار و ۱۹۸ تن و خرمآباد ۶۳ هزار و ۶۸۷ تن بوده است.
وی همچنین میزان خرید گندم در شهرستان چگنی را هفت هزار و ۱۵ تن، دورود را ۴۱ هزار و ۲۵۱ تن و بروجرد را ۴۳ هزار و ۵۱۹ تن عنوان کرد و گفت: همچنین میزان خرید گندم در ازنا ۶۱ هزار و ۶۸۵ تن، الشتر ۲۶ هزار و ۵۴۹ تن، الیگودرز ۵۸ هزار و ۱۹۸ تن و نورآباد ۵۵ هزار و ۶۷۵ تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: در مجموع تا کنون ۵۰۵ هزار و ۹۵۱ تن گندم از کشاورزان لرستانی خریداری شده است.