خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در گیلان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 مرداد 1403 - 15:53
رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان خبر داد و گفت: بارش باران از عصر جمعه تشدید می شود.
هواشناسي،دادرس،استان،آب،بارندگي،كشاورزي،مناطق

محمد دادرس در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین الگوهای هواشناسی در استان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده نفوذ سامانه بارشی و تقویت تدریجی آن در منطقه است.
وی افزود: شرایط برای ابرناکی و مه آلود شدن هوا، روند کاهش دما، در بعضی ساعات بارندگی، رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ تا اواسط هفته فراهم خواهد شد.
دادرس ادامه داد: از عصر جمعه و طی روز شنبه با تشدید ناپایداری بر شدت بارندگی افزوده می‌شود و در برخی مناطق استان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی خیلی شدید پیش بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان خبر داد و گفت: آب گرفتگی، بالا آمدن آب رودخانه‌ها، جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها، اختلال در حمل و نقل جاده‌ای و لغزش و رانش زمین پیش بینی می‌شود.
دادرس با بیان اینکه طی این مدت از فعالیت‌های کوهنوردی اجتناب شود، تصریح کرد: تمهیدات در بخش‌های مختلف کشاورزی اندیشیده و شالیکاران خروجی و ورودی آب در زمین‌های کشاورزی و خزانه‌های خود را مدیریت کنند.