خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه 100 خاخام به نتانیاهو: توافق را امضا کن

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 مرداد 1403 - 03:53
شبکه اسرائیلی کان، گزارش داد که بیش از 100 خاخام یهودی آمریکایی در نامه ای به بنیامین نتانیاهو از وی خواسته اند تا با توافق آتش بس و تبادیل اسرا موافقت کند.
نتانياهو،اسرائيل،توافق،گالانت،رژيم،خاخام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بیش از 100 خاخام یهودی آمریکایی امروز در نامه‌ای به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر خواستار موافقت وی با آتش‌بس در غزه در قبال توافق تبادل اسرا شدند.
بنا بر اعلام شبکه «کان» در این نامه آمده است: «پذیرش توافق یک امر یهودی و اخلاقی است که هم اکنون باید انجام شود».
نامه این تعداد خاخام به نتانیاهو پس از آن است که یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم اسرائیل چندی پیش در نشست کمیسیون خارجی و امنیتی پارلمان اسرائیل گفت که اسرائیل عامل عدم توافق است و سخنان نتانیاهو در خصوص «پیروزی مطلق» یاوه‌گویی است.
سخنانی که مورد خشم و عصبانیت نتانیاهو واقع شد.
گالانت گفته بود: «ما در روزهای اخیر، پدافند خود را تقویت کرده‌ایم.
من صدای طبلها [ی جنگ] را می‌شنوم.
آنچه درباره پیروزی مطلق [توسط نتانیاهو] گفته می‌شود، یاوه‌گویی است».
گالانت قبل از آن نیز بارها گفته بود که نتانیاهو تلاش دارد موقعیت سیاسی خود را حفظ کند، حتی اگر این کار به ضرر اسرای اسرائیل نزد حماس تمام شود.
در این میان تیم مذاکره کننده رژیم اسرائیل نیز گفته است که نتانیاهو هر بار برای ناکام گذاشتن توافق تلاش کرده و با پیش‌شرط‌هایی که می‌گذارد مذاکرات را به بن بست می‌کشاند.
انتهای پیام/