خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتبار ۱۰۰ میلیونی بانک صادرات؛ پنجره‌ای به سوی خودروی دلخواه

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 24 مرداد 1403 - 14:06
​مشتریان می‌توانند تا تاریخ ۲۸مردادماه با وکالتی کردن حساب در بانک صادرات ایران، از اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی بهره‌مند شوند.
متقاضيان،حساب،بانك،مسدودي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران؛ شرکت ایران‌خودرو به تازگی طرح ثبت‌نام در قرعه‌کشی خود را فعال کرده که متقاضیان لازم است مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان را در حساب بانکی خود به صورت مسدودی قرار دهند.
در این راستا، بانک صادرات ایران به منظور رفاه حال متقاضیان و تسهیل در تأمین موجودی حساب، اقدام به اعطای اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی کرده است.
بدین ترتیب، متقاضیان با مسدودی تنها ۱۳۰ میلیون تومان در حساب وکالتی خود نزد این بانک می‌توانند شانس حضور در این فرصت استثنایی را به دست آورند.
متقاضیان لازم است به سامانه https://Vekalati.bsi.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه طرح حمایتی در کمتر از ٣ دقیقه از این اعتبار بهره‌مند شوند.