خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵۰ موکب در گرگان به دلدادگان حسینی خدمات رسانی می‌کنند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 مرداد 1403 - 09:41
گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امسال در شهرستان گرگان ۱۵۰ موکب در خیابان اربعین به مردم خدمات رسانی می کنند.
اربعين،موكب،حسيني،گرگان،گلستان،شهرهاي

حجت السلام عباسعلی گرزین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همان گونه که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده امتداد اربعین حسینی از کربلا به شهرهای ایران اسلامی است.
وی از برگزاری موکب دلدادگان حسینی در تمامی شهرهای کشور به ویژه در گلستان خبر داد و افزود: با برپایی این موکب ها فرصتی برای افرادی که نتوانستند در کربلا حضور داشته باشند فراهم شد تا به دلدادگان حسینی خدمات رسانی کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امسال در شهرستان گرگان ۱۵۰ موکب در خیابان اربعین به مردم خدمات رسانی می‌کنند.
وی یادآور شد: این خیابان اربعین در بیشتر شهرهای استان امتداد پیدا خواهد کرد که در برخی از شهرها برای نخستین بار رخ خواهد داد.
گرزین اظهار کرد: طبق اعلام آمادگی نیروهای مردمی، هیأت‌های مذهبی و دیگر قشرها امسال شاهد راه اندازی ۵۰۰ موکب اربعین در سراسر استان گلستان هستیم که به مردم ارائه خدمت می‌کنند.
وی از پیاده روی مردمی در روز اربعین حسینی به سمت امامزادگان شهرها و یا مزار شهدای محلات خبر داد و افزود: امسال همچون سال‌های گذشته مردم گرگان به ویژه مردم آق قلا به سمت امامزاده عبدالله گرگان پیاده روی خواهند داشت که در این مکان شاهد اجتماع مرکزی برای عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) خواهیم بود.