خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروط جدید اسراییل برای مذاکرات صلح غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 23 مرداد 1403 - 19:23
منابع آگاه از شروط جدید رژیم صهیونیستی برای مذاکرات صلح غزه خبر می‌دهند.
اسراييل،مذاكرات،صلح،غزه،صهيونيستي،توافق،رژيم

رژیم صهیونیستی با ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در تهران به طور آشکار نشان داده علاقه‌ای به رسیدن به توافق صلح ندارد.
اکنون کابینه افراطی رژیم صهیونیستی با مطرح کردن درخواست‌های غیرمنطقی به دنبال سنگ اندازی در مسیر مذاکرات صلح است.
به گزارش نیویورک تایمز، منابع آگاه اعلام کردند: اسراییل طی هفته‌های اخیر شروط جدیدی را برای رسیدن به توافق صلح در غزه مطرح کرده است که می‌تواند عملا باعث توقف روند مذاکرات شود.
در این گزارش آمده است: اسراییل به میانجیگران شامل آمریکا، قطر، و مصر اطلاع داده است که خواستار افزوده شدن رئوس دیگری به توافق ماه ژوئیه است.
این موارد شامل کنترل ارتش اسراییل بر مرز‌های جنوبی غزه با مصر، و نیز اعمال محدودیت بر بازگشت فلسطینیان به شمال غزه پس از جنگ می‌شود.
نیویورک تایمز می‌گوید: این موضوع باعث نگرانی چندین نفر از تیم مذاکره کننده اسراییل شده است، زیرا آنها بیم دارند این شروط می‌تواند روند مذاکرات را به خطر بیاندازد.
با این حال، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرح پیش شرط‌های جدید برای مذاکرات صلح از سوی تل آویو را رد کرده و تنها به دنبال ایجاد شفاف سازی‌های ضروری برای اجرایی شدن پیشنهاد ۲۷ مِی هستند.
مترجم: ابوالفضل هاشمی