خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه چاپ چهارم دو کتاب کانون پرورش فکری برای بچه‌ها

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 23 مرداد 1403 - 09:40
دو کتاب «عروسک نخی» و «تولد فیلو فیله» از مجموعه کتاب‌های مرغک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ چهارم رسیدند.
تولد،كتاب،عروسك،نخي،سارا،برايش،مرغك

به گزارش خبرگزاری مهر، دو کتاب «عروسک نخی» و «تولد فیلو فیله» از مجموعه کتاب‌های مرغک، به تازگی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ چهارم رسیده اند.
کتاب «عروسک نخی» به نویسندگی و تصویرگری محبوبه یزدانی با هدف ایجاد احساس جستجوگری، خردسالان را با دنیای عروسک‌های دست‌ساز و عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی آشنا می‌کند.
این کتاب داستان دختر کوچکی است که بعد از دیدن یک نمایش عروسکی به عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی علاقه‌مند می‌شود.
مادر سارا عروسکی برایش می‌دوزد و سارا نمایش را آغاز می‌کند.
اما بعد از گره خوردن نخ‌های عروسک، چالش‌های سارا و عروسکش شروع می‌شود.
همچنین کتاب «تولد فیلوفیله» به نویسندگی و تصویرگری سمانه قاسمی داستان بچه فیلی است که در روز تولدش اتفاق‌های تازه‌ای برایش می‌افتد.
مامان و بابای فیلوفیله برایش تولد می‌گیرند اما کارهایی که خودشان دوست دارند انجام می‌دهند و به فیلوفیله توجهی ندارند؛ فیلوفیله هم موقع بازی، یادگاری مادربزرگ را می‌شکند.
فیلوفیله به دلیل این اتفاق‌ها خیلی ناراحت است.
اما بعد از تولد، مامان فیل و بابا فیل یاد فیلوفیله می‌افتند.
کتاب‌های مرغک به دبیری زهره پریرخ برای گروه سنی نوباوه (بالای ۴ سال) مناسب است.
کتاب «عروسک نخی» با قیمت ۶۵ هزار تومان و «تولد فیلوفیله» با قیمت ۸۰ هزار تومان هر دو با شمارگان ۱۰ هزار نسخه به چاپ چهارم رسیده‌اند.