خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای غم‌انگیز فروش دختر ۱۷ ساله به خانه فساد/ سرقت مسلحانه از یک صرافی در خیابان جمهوری ناکام ماند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 11:56
حوادث،سرقت،بسته،خبر،ماه،بخوانيد،مجازي

بسته اخبار حوادث امروز دهم بهمن‌ ماه؛
مهم‌ترین حوادث امروز (دهم بهمن‌ ماه) را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهم‌ترین حوادث امروز (چهارشنبه دهم بهمن ماه) را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.
دختر ۱۷ ساله‌ای که در فضای مجازی با پسرجوانی آشنا شده بود، از خانه فساد سردرآورد.
رئیس دادگستری شهرستان لالی در خصوص خبر منتشره در فضای مجازی با عنوان محکومیت فردی به دلیل مباشرت در سرقت مرغ به سه سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق توضیحاتی داد.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری گروهی ۵ نفره از سارقین مسلح خبر داد که پیش از انجام هرگونه اقدام به سرقت مسلحانه از یک صرافی دستگیر شدند.
رئیس کلانتری ۱۶۴ قائم از دستگیری مردی ۳۷ ساله خبر داد که بیش از ۶ میلیارد تومان پول یک داروخانه را به سرقت برده بود.
در مراسم تدفین یک پیرزن حرکت عجیب یکی از بستگان باعث هرج و مرج در مراسم خاکسپاری شد.
مرد ۵۴ ساله پس از کشتن نامزدش روز‌ها با جسد وی در خانه زندگی کرد.
در حال تکمیل...