سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۴۱ دستگاه موتورسیکلت متخلف در خواف

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 مرداد 1403 - 09:53
خواف- فرمانده انتظامی شهرستان خواف از توقیف ۴۱ دستگاه موتورسیکلت و ۴ دستگاه خودرو متخلف در این شهرستان خبر داد.
گواهينامه،پاركينگ،خواف،متخلف

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جواد خرسند صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نداشتن گواهینامه، تخلف عبور از محل ممنوع، حرکت خلاف جهت و پلاک مخدوشی جز مواردی است که باعث می‌شود در صورت تخلف موتورسیکلت‌ها به پارکینگ منتقل شوند.
فرمانده انتظامی شهرستان خواف گفت: در ۲۴ ساعتی که از اجرای این طرح در شهر خواف می‌گذرد ۴۱ دستگاه موتورسیکلت و ۴ خودرو متخلف به پارکینگ منتقل شدند.
وی گفت: کلیه موتورها و خودروهای متخلف فاقد گواهینامه حسب دستور مقام قضائی و دستورالعمل‌های انتظامی مدت ۳ ماه در پارکینگ توقیف و با افراد فاقد گواهینامه برابر مقررات جاریه برخورد خواهد شد.