خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی برنامه ها وزرای پیشنهادی در کمیسیون کشاورزی انجام شد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 21 مرداد 1403 - 18:47
سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: جلسه امروز کمیسیون کشاورزی در سه بخش با سه دستور دنبال شد، بخش اول بررسی برنامه ها و وضعیت وزیر پیشنهادی برای وزارت جهاد کشاورزی بود.
كشاورزي،كميسيون،طبيعي،جلسه،منابع،آب

به گزارش مشرق، سمیه رفیعی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در تشریح جلسه امروز این کمیسیون گفت: جلسه امروز کمیسیون کشاورزی در سه بخش با سه دستور دنبال شد، بخش اول بررسی برنامه‌ها و وضعیت وزیر پیشنهادی برای وزارت جهاد کشاورزی بود.
وی ادامه داد: بخش دوم جلسه کمیسیون بررسی آمارهایی بود که رئیس سازمان شیلات ارائه داد و مقرر شد کمیته‌ای از نمایندگان مجلس برای بررسی وضعیت موجود سازمان شیلات تشکیل شود و بررسی‌های لازم را انجام دهند و گزارش بررسی‌های خود را به مرکز پژوهش‌های مجلس جهت ارائه به صحن علنی مجلس آماده کنند.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: بخش سوم جلسه کمیسیون کشاورزی در خصوص آلودگی نفتی دریا بود که از خطوط انتقال نفت رخ می‌دهد، خطوط انتقال نفت موجب آلودگی زیادی در دریا می‌شود که در این خصوص گزارش‌هایی به کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی داده شده و امروز نسبت به صحت سنجی این گزارش‌ها و اقداماتی که وزارت نفت، سازمان بنادر و سازمان محیط زیست در جهت پیشگیری از آلودگی‌های نفتی باید انجام بدهد مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد این سه دستگاه برنامه خودشان را برای جلوگیری از آلودگی دریا هفته آینده به کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی ارائه دهند.
رفیعی‌افزود: کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی فردا برای بررسی وزرای پیشنهادی فردا تشکیل جلسه خواهد داد و تا آخر هفته برنامه‌های پیشنهادی وزرای جهاد کشاورزی و نیرو مطالعه خواهیم کرد.