خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعید اوحدی کیست؟ از دانشگاه آمریکا تا جبهه های جنگ تا حضور مجدد در پاستور

اعتماد | همه | شنبه، 20 مرداد 1403 - 14:58
سعید اوحدی که در دولت دوم روحانی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران را بر عهده داشت، در دولت چهاردهم نیز به ریاست این بنیاد رسید.
اوحدي،بنياد،دولت،سعيد،رياست،دانشگاه،ايثارگران،شهيد،امور،چهاردهم

سعید اوحدی که در دولت دوم روحانی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران را بر عهده داشت، در دولت چهاردهم نیز به ریاست این بنیاد رسید.
کد خبر: 670661 | ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ ۱۴:۴۸:۰۳
سعید اوحدی که در دولت دوم روحانی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران را بر عهده داشت، در دولت چهاردهم نیز به ریاست این بنیاد رسید.
به گزارش خبرآنلاین، امروز مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم در حکمی سعید اوحدی را به عنوان معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد.
اوحدی از دانشگاه آمریکا تا جبهه های جنگ
سعید اوحدی درسال ۱۳۳۶ در بروجرد متولد شد.
او از دانشگاه تهران در رشته مهندسی عمران فارغ التحصیل و در سال ۱۳۵۴ در رشته مهندسی شیمی عالی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شده است.
اوحدی در سال ۱۳۵۵ در آزمون اعزام به خارج با رتبه عالی از پنج دانشگاه معتبر آمریکا پذیرش گرفت و برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی راه و ساختمان به دانشگاه ایالتی کالیفرنیا رفت.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، او نیز به همراه تعدادی از دانشجویان ایرانی پیرو خط امام راهی ایران شد و مشغول به انجام فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود گردید..
وی تا شهریور ماه سال ۱۳۵۸ در ایران ماند و پس از آن برای پایان دادن به تحصیلات نیمه تمام خود به آمریکا رفت.
با شروع جنگ تحمیلی علی رغم آنکه مدت زیادی به پایان تحصیلاتش نمانده بود به ایران بازگشت و به جبهه رفت.
او پس از دو سال حضور مستمر در جبهه سرانجام در ۱۸ بهمن ماه سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی اسیر شد، و بعد از حدود ۸ سال اسارت آزاد شد.
سوابق اجرایی
سعید اوحدی که در سال ۱۳۹۹، حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم او را به عنوان رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران منصوب کرده بود، در سازمان بنیاد مستضعفان و کانون جهانگردی و اتومبیل رانی نیز، مسؤولیت داشته است.
در سابقه کاری اوحدی، ریاست سازمان حج و زیارت نیز به چشم می خورد.