خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد شبانه کشتی ها در بندر نوشهر

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 مرداد 1403 - 10:06
نوشهر- مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران از اجرای طرح تردد شبانه و ورود وخروج کشتی ها برای اولین بار برای عملیات بندری خبر داد.
بندر،دريايي،اشاره،كياكجوري،شناور،فروند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کیاکجوری صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به بازگشایی کانال جدید دسترسی گفت: این کانال سبب می‌شود تا دسترسی کشتی‌ها به آسانی صورت گیرد.
وی از اجرای طرح تردد شبانه کشتی‌ها به اسکله بندر خبر داد و افزود: از هفته گذشته تردد شبانه کشتی و ورود و خروج کلید خورده است،
وی اجرای این طرح را سبب افزایش بهره وری در تجارت دانست.
کیاکجوری با اشاره به سفرهای دریایی گفت: هر وقت بخش خصوصی آمادگی داشت و شناور تأمین کرد، بندر از این بخش حمایت خواهد کرد.
وی با اظهار این که دو هزار و ۵۰۰ فروند قایق و شش فروند شناور بالای ۱۲ نفر در استان فعالیت دارد، گفت: هر وقت بخش خصوصی توانست گواهینامه دریایی دریافت کند برای برپایی سفرهای دریایی آمادگی داریم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران به گشت‌های منظم برای جلوگیری از ساخت و سازهای بی رویه و غیرمجاز اشاره کرد.
مازندران دارای سه بندر در نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار است.