برگزاری مسابقات دارت ویژه خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار
فدراسیون انجمنهای ورزشی با همکاری موسسه آموزش عالی علوم و فنون تهران یک دوره مسابقات دارت ویژه خبرنگاران برگزار کردند.

فدراسیون انجمنهای ورزشی با همکاری موسسه آموزش عالی عتلوم و فنون تهران یک دوره مسابقات دارت ویژه خبرنگاران برگزار کردند.
این رقابتها با حضور نمایندگان رسانههای جمعی از جمله خبرگزاری تسنیم، باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری آنا، خبرگزاری مهر، خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه فرهیختگان، خبرگزاری شادا، رادیو گفتگو، رادیو جوان، خبرگزاری ایران خبر، شبکه اینترنتی لحظه و نشریه اقتصاد صنایع برگزار شد.
این رقابتها با حضور مهدی میرزاییان رییس امور استانهای فدراسیون انجمنهای ورزشی و مدیر تیمهای ملی دارت ایران و با قضاوت مصطفی ناظری فرد و سید محمدرضا پورمستوفی از داوران انجمن دارت کشور برگزار شد.
آقای علیرضا یزدان پناه و خانم پردیس پلکویی مسئولان اجرایی این رقابتها در استاندارد رقابتهای رسمی این مسابقات را برگزار کردند.
در این رقابتها سید مهدی حسینی از خبرگزاری آنا به عنوان نخست دست یافت، سعید زارعی از خبرگزاری شادا دوم شد و اکبر باقری از باشگاه خبرنگاران جوان در ردیف سوم قرار گرفت.
سه نفر برتر این مسابقات بصورت رایگان بورسیه تحصیلی mba موسسه آموزش عالی علوم و فنون تهران را اخذ کردند.