دولت چهاردهم به فکر حل مشکلات قراردادی کارگران باشد
عضو کانون شورای عالی کار بر لزوم تلاش دولت آینده برای حل مشکلات کارگران تأکید کرد و گفت: امروزه بحث قرارداد موقت دیگر جوابگو نیست و اگر این روند ادامه یابد نیروهای جوان به هیچ وجه حاضر به کار در شرکت ها و کارخانجات نیستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت اسدی گفت: مباحث امنیت شغلی از دهه 70 معضلاتی را برای جامعه کارگری ایجاد کرده است و هرساله این معضلات بیشتر شده و کارگرانی که به سن بالاتر می رسند به مشکلاتی چون اتمام قرارداد و قرارداد سفید و...
می رسند.
وی افزود: این مساله قطعا نگرانی ها را بیشتر کرده و بهره وری کاری را نیز پایین می آورد.
رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران تاکیدات مهمی به دولت برای حل این مشکلات بیان کردند.
اسدی اظهارکرد: دولت های مختلف و مجالس گذشته در هفته کارگر این مباحث را به شکل ویژه دنبال می کنند و پس از این هفته، این امر را در بایگانی های خود می گذارند.
عضو کانون شورای عالی کار عنوان کرد: پیش از شهادت آیت الله رئیسی تلاش های خوبی در این زمینه انجام شد که امیدواریم دولت جدید نیز در زمینه حمایت از کارگران در این حوزه ها اقدامات مثبتی را به مرحله اجرا دربیاورد.
وی گفت: امروزه کارگرانی که در شرکت ها مشغول به کار هستند سوابق 20 تا 25 ساله دارند و به هر دلیلی در معرض اخراج هستند.
با توجه به اختیار کارفرمایان برای عقد قرارداد موقت، کارگران مشکلات خاصی در این حوزه دارند.
جوانان نیز این مساله را می بینند و حاضر به کار در این حوزه ها نیستند.
وی افزود: امروزه بحث قرارداد موقت دیگر جوابگو نیست و اگر این روند ادامه یابد نیروهای جوان به هیچ وجه حاضر به کار در شرکت ها و کارخانجات نیستند زیرا یک جوان نمی تواند با قرارداد شش ماهه و یک ماهه اعتمادی برای حضور در یک شغل را داشته باشد.
اسدی اظهارکرد: مساله قرارداد شش ماهه در زمان دهه 60 مشکلی ایجاد نمی کرد ولی در دهه های بعدی به دلایل اقتصادی و اجتماعی این مساله معضلات جدی را برای جامعه کارگری ایجاد می کرد.
عضو کانون شورای عالی کار عنوان کرد: دولت تا کنون به عنوان نهاد حاکمیتی در مباحث متناسب سازی، نظرات خود را به کرسی نشانده است.
وی گفت: اگر به دنبال رونق تولید هستیم باید روی مشکلات بخش صنعت متمرکز شویم و یکی از مهمترین بخش ها، بخش های مرتبط به قرارداد کارگران است که اگر مشکلات آنها حل شود راندمان کاری آنها نیز بیشتر می شود.
انتهای پیام/