خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید زمین برای فاقدان مسکن استان قزوین در دستور کار قرار گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 مرداد 1403 - 09:30
قزوین- معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: تولید زمین برای فاقدان مسکن استان قزوین و اجرای پروژه های مسکن برای طرح جوانی جمعیت و یا برای کارمندان دستگاه های دولتی در دستور کار قرار گرفت.
زمين،مسكن،استان،توليد،جمعيت،تلاش،دولت

مهدی رجحانی در گفت‌وگو باخبرنگار مهر با اشاره به لزوم تولید زمین برای فاقدان مسکن اظهار کرد: پیرو تلاش مجموعه مدیریتی استان به منظور رفع مشکل مسکن و زمینه‌سازی حل چالش مسکن در استان در حوزه جمعیت و ایثارگری اقدامات خوبی صورت گرفته است و عزم جدی در استان برای تولید زمین وجود دارد.
وی افزود: در استان تلاش شده تأمین نیاز نهضت ملی مسکن در موضوع زمین و تعهد دولت در قانونی جوانی جمعیت در برابر خانواده‌های ۳ و ۴ فرزندی به انجام برسد.
معاون عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: بخش زیادی تولید زمین در دولت سیزدهم اتفاق افتاد اما کفایت نیاز موجود را نمی‌کند و این تلاش همچنان ادامه دارد.
وی یادآور شد: در همین راستا در جلسه‌ای به ریاست استاندار محترم و با حضور مدیران متولی از جمله امور اراضی، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و اوقاف؛ آخرین اقدامات انجام شده مورد بررسی قرار گرفت و تذکرات لازم در خصوص سرعت بخشی به کارها داده شد.
رجحانی یادآور شد: با هماهنگی های انجام شده تولید زمین سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد و بخش عمده ای از نیاز زمین مربوط به خانواده ایثارگران، نهضت مسکن و قانون جوانی جمعیت تأمین خواهد شد.
وی افزود: تولید زمین برای واگذاری به کارمندان دولت در استان نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد زمینه‌ای فراهم شود که با شرایط تصویب شده زمین در قالب تعاونی مسکن به این منظور اختصاص پیدا کند.