خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش سوزی جنگل های معمولان پس از 12ساعت

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 مرداد 1403 - 12:53
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری معمولان از مهار آتش سوزی در جنگل های این منطقه خبر داد.
معمولان،حريق،طبيعي،منابع،ساعت

رضا مریدی‌چگنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در معمولان گفت: آتش‌سوزی اراضی جنگلی معمولان که ساعت 15 عصر روز گذشته در منطقه بالای تونل‌های این شهر آغاز شده بود با تلاش نیروهای منابع طبیعی بعد از 12 ساعت و در ساعت 3:20 دقیقه بامداد مهار شد.
وی افزود: صعب‌العبور بودن، شیب تند، وزش باد، کوهستانی و صخره‌ای بودن منطقه کار عملیات اطفای حریق را در جنگل‌های معمولان زمان‌بر کرد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری معمولان با بیان اینکه عامل حریق انسانی است، عنوان کرد: تحقیقات برای شناسایی عاملان حریق در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه وسعت آتش‌سوزی و میزان خسارات در این بررسی است، بیان کرد: نیروهای منابع طبیعی مشغول پایش جنگل‌های معمولان هستند تا آتش مجدد شلعه‌ور نشود.
انتهای پیام /