خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش همگانی تاب‌آوری در برابر مخاطرات

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 18 مرداد 1403 - 11:29
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر گفت: آموزش همگانی و تاب‌آوری در برابر مخاطرات هدف برگزاری سمپوزیوم کاهش حوادث ترافیکی است.
احمر،هلال،تصادفات،كاهش،آموزش،نامدار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیمان نامدار معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر در پنجمین سمپوزیوم بین المللی قرارگاه مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی گفت: حوادث ترافیکی یک پدیده اجتماعی است و فرآیندهای اقتصادی، اجتماعی فرهنگی و پزشکی در این امر دخیل هستند.
وی در ادامه بیان کرد: بخشی که در حوزه هلال احمر برای کاهش تصادفات است، آگاهی بخشی به مردم و آموزش و فرهنگ سازی برای کاهش تصادفات است.
نامدار گفت: آموزش همگانی و تاب آوری در برابر مخاطرات برای ارائه خدمات مناسب در زمان مواجهه با حوادث و تصادفات از جمله اهداف هلال احمر در برگزاری این سمپوزیوم است.
وی خاطرنشان کرد: هلال احمر با استفاده از بستر آموزش‌های همگانی و داوطلبان موجود در این بدنه، تلاش می‌کند مردم در اربعین پیش رو با کمترین میزان آسیب‌های جاده‌ای مواجه شوند و سفر زیارتی خود را انجام دهند.
نامدار ادامه داد: جرایم راهنمایی و رانندگی یکی از اقدامات برای کاهش میزان تلفات و تصادفات رانندگی بود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر توضیح داد: در مسیر آگاه سازی جامعه با برگزاری این سمپوزیوم‌ها تلاش می‌کنیم که حجم تصادفات و تلفات رانندگی را مخصوصاً در اربعین حسینی کاهش دهیم.