خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعا ایران پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را خواهد داد/ انتخاب «یحیی سنوار» هشداری به رژیم صهیونیستی بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 18 مرداد 1403 - 10:06
سید عباس موسوی با اشاره به انتخاب «یحیی سنوار» به عنوان جانشین شهید هنیه، گفت: این یک پیام محکم و قوی از سوی حماس به رژیم صهیونیستی بود.
جمهوري،اسلامي،ايران،هنيه،صهيونيستي

سید عباس موسوی سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در آذربایجان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ترور شهید هنیه بیان کرد: اقدامی که رژیم صهیونیستی در خاک جمهوری اسلامی ایران انجام داد یک اقدام غیر قابل بخشش است و قطعا جمهوری اسلامی ایران به هر طریق و هر زمانی که صلاح بداند پاسخ خواهد داد.
قطعا جمهوری اسلامی ایران انتقام خواهد گرفت.
حال اینکه به چه شیوه این انتقام انجام خواهد شد باید قدری صبر کرد.
وی با اشاره به انتخاب «یحیی سنوار» به عنوان جانشین شهید هنیه، ادامه داد: این یک پیام محکم و قوی از سوی حماس به رژیم صهیونیستی بود که یک مجاهد با سابقه به عنوان جانشین شهید هنیه انتخاب شده است.
این هشداری به رژیم صهیونیستی به عنوان رژیمی است که تمام قواعد بین المللی را زیر پا میگذارد و حتی در ظاهر نیز نمیتواند به مسائل دیپلماتیک و صلح تمایل نشان دهد این هشدار به رژیمی است که باب هرگونه گفتگو را بسته است.