خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکن مصدوم به درد تراکتور نمی‌خورد/ ضرورت آمادگی کامل بازیکنان

مهر | ورزشی، استان‌ها | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 22:53
تبریز- سرمربی تیم فوتبال تراکتور با تاکید بر اینکه بازیکن مصدوم به درد من و تیمم نمی‌خورد، گفت: مصدومیت و طولانی بودن زمان رسیدن به مرز آمادگی، دلیل فسخ قرارداد «سیلو فریرا دوس‌سانتوس» است.
بازيكنان،تيم،هواداران،دنيزلي،تمرينات،آمادگي

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی دنیزلی عصر امروز چهارشنبه در حاشیه تمرین تراکتور اظهار کرد: هواداران راجع به جدایی دوس سانتوس سوالاتی دارند؛ به همین دلیل به اطلاع هواداران می‌رسانم که این بازیکن مصدوم بود و همچنین مدت زمان زیادی برای رسیدن به مرز آمادگی نیاز داشت.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که بنده تمرینات را شروع می‌کنم، ضرورت دارد بازیکنان ۱۰۰ درصد از نظر فیزیکی آماده باشند و ما می‌خواهیم از همین روز اول کار را جدی آغاز کنیم تا به موفقیت برسیم.
وی در خصوص تمرینات تیم گفت: دومین جلسه تمرینی تیم را امروز برگزار می‌کنیم و رفته رفته وضعیتمان بهتر می‌شود، کادر فنی به بازیکنان ملی‌پوش چند روز بیشتر فرصت استراحت داده و مدیریت تیم نیز اقدامات لازم در خصوص نقل و انتقالات و جذب بازیکنان داخلی و خارجی را انجام می‌دهد، سعی داریم به موفقیت رسیده و هواداران را خوشحال کنیم.
دنیزلی با اشاره به اضافه شدن نفرات جدید به تیم، بیان کرد: کار اصلی ما در اردوی آمادگی پیش فصل با حضور تمامی بازیکنان، انجام خواهد شد.