حضور در بازارهای جهانی اولویت اقتصادی خراسان شمالی است
استاندار خراسان شمالی گفت: حضور در بازارهای جهانی اولویت اقتصادی خراسان شمالی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمدرضا حسین نژاد امروز در دیدار با اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان خراسان شمالی اظهار داشت: با ارتباط قوی و پیگیری رفع تمام موانع و چالش های پیش روی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و تقویت تجار و بازرگانان استان با همراهی و همدلی مدیران بخش دولتی و دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی امکان پذیر است.
وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین هدف گذاریها در اقتصاد استان موضوع افزایش صادرات است،گفت: برگزاری دورههای آموزشی توسط اتاق بازرگانی برای افزایش آگاهی و تسلط بیشتر و نحوه برقراری ارتباط موثر با دنیا بسیار مهم و سبب کسب موفقیتهای بیشتر است.
استاندار تصریح کرد: با وجود همدلی و وحدت و وجود پویایی و تلاش برای حضور قوی در بازارهای بین المللی مقدمات افزایش صادرات در استان فراهم میشود.
حسین نژاد افزود: باید اعزام هیئت ها و ایجاد ارتباطات با سایر کشورها با قوت ادامه پیدا کند.
با حضور در بازارهای بین المللی و شناسایی نقاط قوت و ضعف زمینه افزایش صادرات فراهم میشود.
وی با اشاره به انتخاب رئیس جدید اتاق بازرگانی استان گفت: تجربیات بالای رئیس اتاق بازرگانی استان در کنار تجربیات سایر اعضای هیئت نمایندگان اتاق باعث اعتلای استان خواهد بود.
پیگیریهای مجدانه برای استفاده از تمام ظرفیتهای قانونی موجود، رفع موانع گمرکی برای تامین کالاهای اساسی و تامین تجهیزات کارخانجات استان مقدمه برای افزایش صادرات است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز در این دیدار با قدردانی از تعامل خوب و سازنده و برگزاری نشستها با اتاق بازرگانی، گفت: رویکرد جدید اتاق بازرگانی در حوزه رشد اقتصادی استان و در شناسایی و رفع موانع تولید و صادرات کمک کننده خواهد بود.
فخر موحدی افزود: براساس گزارش اخیر دریافت شده از نهاد ریاست جمهوری در خصوص فضای کسب و کار، خراسان شمالی جزو پنج استان برتر کشور در تسهیل فضای کسب و کار بوده است.
وی ادامه داد: موفقیت های حاصل شده به سبب روحیه عملیاتی و با رهنمودهای استاندار و همدلی بین مدیران بخش خصوصی و دولتی ایجاد شده است.
رییس اتاق بازرگانی و هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی نیز ضمن تشریح اقدامات انجام شده در این مجموعه، به بیان دغدغه ها و مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان از جمله مشکلات مالیاتی،گمرکی، زمانبر بودن صدور مجوزها، پیگیری ایجاد دفاتر تسهیل، صدور کارت بازرگانی و...
اشاره کردند.
انتهای پیام/311