خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگاران پیشتازان عرصه جهاد تبیین هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 مرداد 1403 - 19:41
همدان-فرماندار نهاوند گفت: خبرنگاران پیشتازان عرصه جهاد تبیین هستند.
نهاوند،شهرستان،فرماندار،شهيد،انقلاب،خدمتگزاري،رئيسي،همراهي،خ ...

به گزارش خبرنگار مهر، ضرغام احمدوند عصر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه نهاوند به مناسبت روز خبرنگار و با اشاره به اینکه هفدهم مرداد ماه هر سال، روز تجلیل، تکریم و یادآوری جایگاه حرفه خبرنگاری و روزنامه نگاری است، گفت: رسانه‌ها پیشتازان عرصه جهاد تبیین هستند.
وی با اشاره به خدمات دولت سیزدهم و شخص شهید آیت‌الله رئیسی گفت: ایشان در طول خدمت خود در مناصب مختلف، فرهنگ ویژه‌ای از خود نشان داد و بدرستی مدیری در طراز انقلاب اسلامی بود، همراه مردم و برای مردم تلاش می‌کرد و مؤلفه‌های اصلی انقلاب را مدنظر داشت.
شهید رئیسی جایگاه واقعی خدمتگزاری به مردم را به گونه‌ای احیا کرد که مردم، ویژگی‌های شهیدان رجایی و بهشتی را در ایشان به عینه مشاهده کردند.
فرماندار نهاوند با بیان اینکه فقدان رئیس جمهور شهید و همراهانشان خسارت معنوی بزرگی است از اخلاص، شجاعت، خستگی ناپذیربودن، اخلاق مداری، ولایتمداری، مردعمل و مردمیدان بودن و خدمتگزاری به مردم ایشان یاد کرد.
فرماندار نهاوند مشارکت و روند برگزاری دو دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان رضایت بخش بود و از همه عوامل برگزاری انتخابات در شهرستان قدردانی کرد و افزود: این مهم با همراهی و اطلاع رسانی خوب رسانه‌های شهرستان محقق شد.
وی تصریح کرد: امیدواریم با همراهی رسانه‌های شهرستان، نقدهای سازنده و بیان مشکلات جامعه در مسیر توسعه و خدمت به مردم گام برداریم.
فرماندار نهاوند گفت: بی شک، دستیابی به قله‌های پیشرفت، سربلندی و سعادت کشور، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی جز با حق‌جویی، صدق و مجاهدت خبرنگاران در عرصه آگاهی ممکن نمی‌شود.