خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی ۲۳ هزار واحد سیل‌زده به بانک‌ها/ ۴۲۵۰ واحد تسهیلات گرفتند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 21:12
خرم آباد-رئیس ستاد بازسازی بنیاد مسکن در لرستان با اشاره به اینکه ۲۳ هزار و ۱۱۲ واحد مسکونی برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند، گفت: ۴۲۵۰ واحد موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.
واحد،تعميري،احداثي،لرستان،بازسازي،ارزيابي

به گزارش خبرنگار مهر، رضا خواجه ای شامگاه چهارشنبه در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده لرستان با اشاره به اینکه پس از وقوع سیل ۶ ستاد معین در مناطق مختلف لرستان مستقر شدند و نسبت به شروع عملیات بازسازی اقدام کردند، اظهار داشت: ۳۸ هزار واحد مسکونی مورد ارزیابی قرار گرفت که ۳۰ هزار و ۶۷۷ واحد خسارت دیده اعلام شد.
بر همین مبنا نسبت به تشکیل پرونده متقاضیان اقدام شد.
وی‬ با‬ بیان‬ اینکه‬ ۱۳۱۹ واحد شهری احداثی و ۱۴ هزار و ۷۴۰ واحد روستایی احداثی‬ و‬ در‬ مجموع‌‬ ۱۶ هزار و ۵۹ واحد احداثی مورد ارزیابی قرار گرفته است، تصریح کرد: در مجموع ۶۴۰۰ واحد تعمیری نوع یک و‬ ‬۱۱ هزار و ۱۷۷ واحد تعمیری نوع دو ارزیابی شده است.
رئیس ستاد بازسازی بنیاد مسکن در لرستان یادآور شد: همچنین ۱۰۳۳ واحد تجاری شهری و ۱۸۰ واحد تجاری روستایی خسارت دیده از سیل ارزیابی شدند.
خواجه ای با تاکید بر اینکه تا امروز ۲۳ هزار و ۱۱۲ واحد مسکونی به بانک های عامل معرفی شده اند، افزود: ۵۴۵۸ واحد احداثی، ۱۰۹۷۴ واحد تعمیری و ۶۶۸۰ واحد معیشتی به بانک های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند که در مجموع از این تعداد ‬ ۵۰۰۲ واحد موفق به عقد قرارداد شده اند.
وی ادامه داد: در مرحله اول ۲۳۹ واحد احداثی، ۳۰۱۵ واحد تعمیری و ۹۹۶ واحد معیشتی که در مجموع شامل ۴۲۵۰ واحد می شوند موفق به دریافت تسهیلات شده اند.
رئیس ستاد بازسازی بنیاد مسکن در لرستان خاطرنشان کرد: همچنین‌‬ ۱۲ هزار واحد کمک بلاعوض به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان دریافت کرده اند.