خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲ برابری درخواست مهاجرت پرستاران/ بهیاران مشکل گشا نیستند

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 17 مرداد 1403 - 09:24
رییس کل سازمان نظام پرستاری، به تشریح برنامه‌ها و اهداف سازمان نظام پرستاری در دوره ششم پرداخت.
پرستاري،نجاتيان،پرستاران،حوزه،سيزدهم،نظام،دولت،سازمان

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نجاتیان، روز چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، در نشست خبری گفت: سازمان نظام پرستاری، یک نهاد غیر دولتی است که در حوزه آموزش، پژوهش و دفاع از حقوق مردم و پرستاران فعالیت می‌کند.
وی افزود: متأسفانه مشکلات معیشتی پرستاران، باعث شده سایر نقش‌های سازمان نظام پرستاری، دیده نشود.
نجاتیان ادامه داد: البته تأمین حداقل معیشت پرستاران در اولویت است و ما نمی‌توانیم بدون توجه به مسائل و مشکلات معیشتی، به سایر امور پرستاری بپردازیم.
وی افزود: در دولت سیزدهم، یکی دو کار خوب برای پرستاری انجام شده و عین حال، انتقاداتی نیز به عملکرد دولت سیزدهم در حوزه پرستاری وارد است.
نجاتیان گفت: برای اولین بار از سه نفر از همکاران پرستار در وزارت بهداشت دولت سیزدهم استفاده شد که امیدواریم تداوم یابد.
وی افزود: در شرایط کنونی چند نگرانی در حوزه سلامت وجود دارد که اصلی ترین آن، کمبود شدید نیروی انسانی است که در حوزه پرستاری، این وضعیت خیلی بغرنج است.
نجاتیان گفت: استخدام‌های جدید کاری برای رفع کمبود نیروی پرستاری ایجاد نکرد.
وی از افرایش دو برابری درخواست مهاجرت پرستاران خبر داد و افزود: این موضوع، زنگ خطری برای نظام سلامت کشور است.
نجاتیان ادامه داد: یکبار برای همیشه موضوع تعداد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی باید حل شود و هر سازمان و نهادی، یک عدد را نگوید.
وی افزود: میزان تأخیر در پرداخت معوقات پرستاری در کشور، ۸ ماه است که باید مرتفع شود.
نجاتیان گفت: بهیاران نمی‌توانند کمبودهای پرستاری را مرتفع کنند، زیرا حرفه پرستاری؛ تخصصی شده و بهیاران از آموزش‌های تخصصی برخوردار نیستند.