خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به طور مستقیم به ایران و اسرائیل اطلاع دادیم که نیازی به گسترش جنگ نیست

اعتماد | همه | چهارشنبه، 17 مرداد 1403 - 08:58
وزیر خارجه آمریکا هم‌زمان با افزایش احتمال پاسخ نظامی ایران به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس، گفت که کشورش به ایران و اسرائیل اطلاع داده است که نیازی به گسترش جنگ نیست.
ايران،اسرائيل،اطلاع،ترور

به طور مستقیم به ایران و اسرائیل اطلاع دادیم که نیازی به گسترش جنگ نی…
وزیر خارجه آمریکا هم‌زمان با افزایش احتمال پاسخ نظامی ایران به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس، گفت که کشورش به ایران و اسرائیل اطلاع داده است که نیازی به گسترش جنگ نیست.
کد خبر: 670283 | ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ ۰۸:۵۵:۵۹
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا هم‌زمان با افزایش احتمال پاسخ نظامی ایران به ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، گفت که کشورش به ایران و اسرائیل اطلاع داده است که نیازی به گسترش جنگ نیست.
به گزارش ایلنا، وی افزود: «گفت‌وگوهای دیپلماتیک گسترده‌ای با متحدان و شرکایمان داشته‌ایم و این موضوع را به ‌طور مستقیم به اطلاع ایران رسانده‌ایم.
این پیام را به طور مستقیم به اسرائیل نیز منتقل کرده‌ایم».
بلینکن بدون اشاره به جنایت ترور هنیه و اقدام‌های فراقانونی رژیم صهیونیستی گفت که حملات بیشتر تنها احتمال پیامدهای خطرناک را افزایش می‌دهد؛ پیامدهایی که هیچ کسی نمی‌تواند آن را پیش‌بینی کرده یا به طور کامل کنترل کند.