خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسجد تاریخی «بردستان» مرمت و ساماندهی می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 مرداد 1403 - 19:30
بوشهر- معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر از مرمت و سامان‌دهی مسجد تاریخی بردستان در شهرستان دیر خبر داد.
مسجد،مساجد،بنا،ابراهيمي

به‌گزارش خبرنگار مهر، نصرالله ابراهیمی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسجد تاریخی بردستان در شهرستان دیر یکی از مساجد زیبا در استان با معماری کرانه خلیج‌فارس بوده که کار مرمت و سامان‌دهی آن آغاز شده است.
معاون میراث‌فرهنگی استان بوشهر افزود: این مسجد که به احتمال فراوان بر روی یکی از مساجد قدیمی بنا شده از نوع مساجد شبستانی بوده و دارای بادگیری در وسط بنا است.
وی ادامه داد: گچ‌بری‌ها و مقرنس کاری گچی داخل مسجد در کنار محراب زیبا از عناصر برجسته معماری در این بنا بوده که در چند دوره مرمت و تکمیل شده است.
ابراهیمی بیان کرد: در حال حاضر سامان‌دهی محوطه، سرویس‌های بهداشتی مجموعه و عایق کاری پشت بام مسجد در دستور کار است.