خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیین تجلیل از پیشکسوتان و چهره‌های ورزشی ارتش برگزار شد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 16 مرداد 1403 - 16:41
همایش تجلیل از پیشکسوتان و چهره‌های ورزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور معاون اجرایی ارتش برگزار شد.
ارتش،پيشكسوتان،بازنشستگان،امير،كانون،رئيس

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش تجلیل از پیشکسوتان و چهره‌های ورزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور امیر محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ دوم حسین امیدی رئیس تربیت بدنی ارتش، امیر سرتیپ دوم علی محبی‌راد رئیس کانون بازنشستگان ارتش و جمعی از پیشکسوتان ورزش ارتش ظهر امروز (سه‌شنبه) در کانون بازنشستگان آجا برگزار شد.
در این مراسم، معاون اجرایی ارتش ضمن خیر مقدم به حضور پیشکسوتان ورزش ارتش اظهار داشت: پیشکسوتان سرمایه‌های تمام‌نشدنی ارتش هستند و مدال‌های افتخار واقعی را این عزیزان در دوران دفاع مقدس و عملیات‌های غرورآفرینی چون بیت‌المقدس، فتح‌المبین و ثامن‌الائمه (ع) با ایثار و جانفشانی خود کسب کردند.
امیر محمودی اضافه کرد: پیشکسوتان ارتش همواره موجب سربلندی ارتش و کشور عزیزمان ایران بوده‌اند و وجود این عزیزان به عنوان الگو و اسوه برای همه جوانان، بسیار ارزشمند است.
رئیس کانون بازنشستگان آجا نیز ضمن تبیین فعالیت‌های این کانون در راستای ارتقای منزلت بازنشستگان گفت: محبوبیت و مقبولیت امروز ارتش حاصل تدبیر فرماندهان محترم و شایسته ارتش است که موجب شد ارتش در جای جای کشور موجب خیر و برکت باشد.