خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«معینی‌پور» رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 16 مرداد 1403 - 09:53
رئیس مجلس شورای اسلامی طی حکمی، مسعود معینی‌پور را به عنوان رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.
اسلامي،مجلس،شوراي،كتابخانه،رئيس،سوابق

به گزارش خبرگزاری مهر، طی حکمی از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی، مسعود معینی پور به عنوان رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی منصوب شد و مدیریت این مجموعه مهم و مرجع کتابخانه ای و اسنادی را بر عهده گرفت.
پیش از معینی‌پور، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس، سرپرست کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی بود.
لازم به ذکر است مسعود معینی‌پور، عضو هیأت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) است و ریاست شبکه چهارم سیما، معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی و مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی از جمله سوابق کاری او است.
عضویت در شورای سیاستگذاری چند روزنامه، سردبیری فصلنامه تخصصی علوم انسانی اسلامی صدرا و نشریه رسائل و تألیف سه کتاب از جمله سوابق علمی، فرهنگی و رسانه‌ای معینی‌پور است.