خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان «بتسلیم» به وحشی‌گری صهیونیست‌ها: «به جهنم خوش آمدید»

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 مرداد 1403 - 09:06
یک نهاد در اراضی اشغالی به شکنجه گسترده اسرای فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست و تعرض جنسی به این اسرا اذعان کرد.
فلسطيني،اسراي،صهيونيستي،رژيم،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، سازمان صهیونیستی «بتسلیم» با انتشار گزارشی تحت عنوان «به جهنم خوش آمدید» اذعان کرد که اسرای فلسطینی به شدت توسط نظامیان صهیونیست شکنجه می‌شوند.
در این گزارش آمده است که دست کم ۵۵ اسیر فلسطینی شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی را تأیید کرده‌اند.
این اسرای فلسطینی اعلام کردند توسط نظامیان صهیونیست تحت شکنجه‌های وحشیانه جنسی، جسمی و روحی قرار گرفته‌اند.
بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست به اسرای فلسطینی توهین کرده و آنها را به مدت طولانی گرسنه نگه می‌دارند.
بر اساس گزارش مذکور، بیش از ۱۲ بازداشتگاه رژیم صهیونیستی به محلی برای شکنجه اسرای فلسطینی تبدیل شده است.
جمعیت اسرای فلسطینی، یک نهاد حقوق بشری برای حمایت از اسرای در بند رژیم صهیونیستی اعلام کرد: داده‌های آماری نشان می‌دهد از ماه اوت نزدیک به ۹ هزار و ۹۰۰ فلسطینی در اسارت تل آویو بوده‌اند.
با این حال، این آمار شمار بازداشت شدگان فلسطینی در اردوگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه را شامل نمی‌شود.