خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز حراج جدید شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز

مهر | اقتصادی، بازار | سه شنبه، 16 مرداد 1403 - 09:06
چهل و یکمین جلسه حراج شمش طلا امروز (سه شنبه ۱۶ مرداد ماه) از ساعت ۱۲ ظهر در تالار معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
شمش،طلا،حراج،جلسه،مبادله

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و یکمین جلسه حراج شمش طلا امروز (سه شنبه) مورخ ۱۶ مرداد ماه طبق روال عادی از ساعت ۱۲ ظهر در تالار معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود و محدودیت اعمال شده بر شبکه بانکی و تغییر ساعت کاری بانک‌ها مانعی برای برگزاری جلسه حراج شمش طلا ایجاد نمی‌کند.
تا امروز و طی ۴۰ جلسه برگزاری حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مجموع ۷۶۳۴ کیلوگرم شمش طلا استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار به ارزش بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان (همت) معامله و خریداری شده است.
گفتنی است اولین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد و در تاریخ ۱۴ مرداد ماه در چهلمین جلسه حراج شمش طلا رکورد معامله شکسته شد و ۵۶۷ کیلوگرم شمش با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان به ازای هر قطعه شمش معامله و خریداری شد.