سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسسان مدارس غیردولتی دغدغه تربیت دارند

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 15 مرداد 1403 - 19:12
وزیر آموزش و پرورش گفت:موسسان مدارس غیردولتی دغدغه تربیت دارند.
تحول،مدارس،پرورش،آموزش،صحرايي،غيردولتي،تربيت،مدرسه،جشنواره،وزير

به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه جشنواره آفرینو، اولین جشنواره و نمایشگاه ملی ابتکارات و خلاقیت‌های مدارس غیردولتی که عصر امروز ۱۵ مردادماه در سالن همایش‌های پژوهشکده نفت برگزار شد با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره برای تقدیر از همکاران فرهنگی گفت: راز پیشرفت جوامعی که به پیشرفت می رسند تحول خواهی است آنان تلاش دارند هر روز از روز پیشین بهتر باشند.
وی افزود: تحول زمانی اتفاق می‌افتد که ۳ مرحله شناختی، فرایندی و نهادی یا سازمانی طی شود؛ برای اینکه بدانیم چرا کشورهای دیگر تحول بیشتری داشته‌اند باید مانند آن کشورها از شناخت شروع کنیم تجلی تحول شناختی، عبارت است از شکوفایی مدرسه.
صحرایی بیان کرد: به دولتمردان و سیاست مداران توصیه می‌شود ایران از وزارت آموزش و پرورش و از مدرسه متحول می‌شود.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در آموزش و پرورش درباره دو راهکار کوتاهی نکردیم؛ نخست تقویت مدارس غیردولتی با اصلاح قوانین و دیگری تسهیل تأسیس مدارس توسط افرادی که دید انتفاعی ندارند.
وی اضافه کرد: تأسیس مدارس تا زمانی که هدف تربیت و ارتقای نظام تعلیم و تربیت باشد هم مطبوع و هم مورد توصیه است مدرسه نباید بنگاه اقتصادی شود.
صحرایی گفت: حفظ نظارت و شأن سیاست گذاری آموزش و پرورش با بن‌مایه اصلی تسهیل از جمله نکاتی است که در سند تحول مورد توجه است در این دوره کوشیدیم نشان دهیم مدارس کشور بسیار بهتر از چیزی هستند که گاهی در برخی از رسانه‌ها ترسیم می‌شود.
وی افزود: در این دوره کوشیدیم نشان دهیم مؤسسان مدارس غیردولتی مربیان تربیتی هستند که دغدغه تربیت دارند.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: آفرینو در ایستگاه اول خود موفق بود باید تحول آن شتاب بگیرد و به رویدادهای ملی دیگری مانند رویداد الف تا بپیوندد.